2
Sjutra u KIC "Budo Tomović"
Promovišu knjige - Slavice Milošević!

       Nove knjige “Plava pomorandža” i “Kristalni mjesec od kamenja i pijeska” autorke Slavice Milošević biće sjutra od 19 predstavljene u multimedijalnoj sali KIC "Budo Tomović".
Gost večeri je crnogorska poetesa Milena Simonović, a moderatorka će biti Vjera Knežević Vučićević , novinarka lista "Pobjeda" i Radio Bara.

Slavica Milošević rođena je 1992. u Crnoj Gori. Član je Udruženja Književnika Srbije. Do sada je objavila devet knjiga,, dok će krajem godine biti objavljena i deseta knjiga "Hladne vatre". Njen stil pisanja obuhvata opus refleksivne lirike, poezije u prozi, poezije, esejistike mikro-eseja, kolažiranja i intertekstualnosti. Objavila je i izdanje na engleskom jeziku: “It’s all said Amelie” koje predstavlja kolekciju izabranih eseja iz sljedećih knjiga: “Cirkuzant, idealista i budala”, “Neka me uteši nebo”, “Sve je rečeno Ameli”.Piše tekstove za kulturno umjetnički magazin PULSE. Iy biografije iydavajamo i da je blogerka izraelskih medija: „Jerusalem Post“ (www.jpost.com) i „Times of Israel“ (blogs.timesofisrael.com).
Posjeta : 233