0
Fudbalska "A" reprezentacija Crne Gore trenirala u Polieštiju, pred sjutrašnju utakmicu sa Rumunijom
I nekompletni - "sokoli" žele do cilja!

- Neka bude dobra i lijepa utakmica. Mi ćemo pokušati da se suprostavimo na način koji nama u ovom trenutku najviše odgovara. Najbolje da bude mirna, fer i korektna utakmica u kojoj ćemo se truditi da napravimo rezultat. Malo je neprijatno što nema publike ali to su dešavanja koja su vrlo prisutna u regionun u posljednje vrijeme... Sve dok ne uđemo u neke kriterijume FIFA i UEFA će nas sve kažnjavati na ovaj način. Ono što smo željeli uradili smo sa ovom grupom igrača. Vjerovatno bi ona grupa igrača još bolje odgovorila na zahtjeve ali pokušaćemo sa ovom ekipom da odgovorimo nekim našim ciljevima - istakao je Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore, koja je večeras trenirala u Polieštiju, pred sjutrašnju utakmicu sa Rumunijom, prvu u Ligi nacija.

- Pripremili smo se dobro iako nedostaju neki igrači. Ipak, svi smo spremni za dobar početak. Mislim da bi nam odgovaralo sve sem poraza ali vidjećemo sjutra na terenu. Neka pobijedi ko bude bolji a nadam se da ćemo to biti mi - naglasio je na press konferenciji defanzivac Filip Stojković.
Utakmica Rumunija – Crna Gora igra se u petak od 21,45 po lokalnom vremenu. Glavni sudija utakmice koja se igra pred praznim tribinama stadiona „Ilie Oana“ u Ploeštiju biće slovački internacionalac Ivan Kružilak.
Posjeta : 198