0
Fudbalska "A" reprezentacije Crne Gore sjutra putuje na prvu utakmicu Lige nacija sa Rumunijom
Nadaju se - pozitivnom rezultatu!

- Navikli smo na probleme. Ovdje sam preko osam godina i ne sjećam se da smo i u jednoj utakmici bili kompletni. Moramo da se adaptiramo na to, igrači koji su ovdje će pokazati umijeće i nadamo se pozitivnom rezultatu. Kada je selektor pravio spisak računao je na najbolje igrače, ako se desilo da su neki otpali zbog povreda sigurno da ovi koji su tu nijesu pozvani bez nekog razloga i kriterijuma. Da li će se praviti neke druge taktičke zamisli u odnosu na one koje je trebalo da budu, to ćemo još da vidimo - ukazao je Dragoje Leković, asistent za golmane u stručnom štabu fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore, koja sjutra putuje na prvu utakmicu Lige nacija sa Rumunijom.

- Kad bismo uporedili dvije reprezentacije u odnosu na kvalifikacije, Rumuni su danas mnogo agresivniji i opasniji u završnici. Raspolažu sa više igrača koji mogu da postignu gol i sa te strane su u prednosti u odnosu na onu ekipu protiv koje smo igrali - uporedio je Leković i osvrnuo se na naše "čuvare mreže":
- I Petković i Mijatović dobro brane, treći golman Ljuljanović već tri godine je standardan u našim klubovima, prvo u Budućnosti, pa u OFK Titogradu. To su golmani koji mogu da odgovore našim zahtjevima.
,,Sokoli“ za Rumuniju putuju sjutra ujutro. Za 18 časova po lokalnom vremenu (17 časova po našem) planiran je trening na stadionu ,,Ilie Oleanu“ u Ploještiju, na kojem će 7. septembra od 21:45 časova po lokalnom vremenu početi utakmica prvog kola grupe 4 Lige C Lige nacija.
Posjeta : 208