0
Fudbalska "A" reprezentacija Crnr Gore treći put trenirala za start Lige nacija
Uprkos otkazima - juriće dobar rezultat!

       - Ambicije jesu drugačije. Jovetić je naš glavni igrač, Vešović, Marušić..., svi su bitni, jer nam baza nije velika da bismo lako nadomjestili bilo čiji izostanak. Međutim, moramo da razmišljamo pozitivno, da budemo spremni da jurimo dobar rezultat - poručio je Nikola Vukčević, uoči večerašnjeg, trećeg treninga pred prve utakmice u Ligi nacija, sa Rumunijom i Litvanijom.
Za start novog takmičenja selektor Ljubiša Tumbaković neće moći da računa na Stevana Jovetića, Marka Vešovića, Luku Đorđevića, Marka Jankovića, ni na Adnana Marušića.

- Iskreno, više ni ne znam koji je ovo put da se dešavaju takve stvari. Na neki način smo i navikli da nijesmo kompletni, ali koliko god da nas ima, moramo da damo sve što imamo. Ja sam srećan što smo se nakon pola godine opet okupili, što ćemo opet igrati. Dobro je i što su sada na programu takmičarske utakmice, sve se boduje i nema razlike. Biće teško bez glavnih igrača, ali u našem pristupu se ništa ne mijenja - istakao je Vukčević i zaključio:
- U Rumuniju idemo da ne izgubimo, to je glavni cilj. Naravno, još bi bilo bolje ako pobijedimo. Igrali smo sa Rumunima, imamo dobar skor protiv njih iz prošlih kvalifikacija, ali sada je mnogo toga drugačije, a ni mi nijesmo kompletni. Nije lako, ali vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat.
Posjeta : 195