0
Protiv bezbjednosno interesantnog B.P. (29) iz Cetinja
Poslije nalaza - krivična prijava!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, danas, nakon dobijenih rezultata vještačenja iz Forenzičkog centra, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetnju podnijeli su krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog B.P. (29) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Službenici OB Cetinje su, 11.maja, postupajući na osnovu operativnih informacija, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, izvšili pretres stana i drugih prostorija koje korsiti B.P. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku marke „Benelli“ u ilegalnom posjedu. Oduzeto oružje je upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.
Službenici cetinjske policije su 4.septembra, nakon dobijenih nalaza vještačenja Forenzičkog centra, državnom tužiocu u ODT u Cetinju podnijeli krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.
Posjeta : 262