0
Zbog upisivanja u knjigu žalosti povodom smrti američkog senatora Džona Mekejna
Premijeru prijete - smrću!

Prijetnje smrću crnogorskom premijeru Dršku Markoviću upućene su sa Fejsbuk profila osobe koja vodi porijeklo iz Crne Gore, ali živi u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) - saznaje "Pobjeda", a prenosi Televizija Crne Gore.

Premijeru Markoviću su prijetnje upućene u komentaru ispod objave vijesti da se predsjednik crnogorske vlade upisao u knjigu žalosti povodom smrti američkog senatora Džona Mekejna.
Crnogorska policija je saopštila da preduzima sve kako bi utvrdila identitet osobe koja je juče putem društvene mreže, na Vladinom Fejsbuk nalogu, uputila prijetnje premijeru Dušku Markoviću.
Prema nezvaničnim informacijama, crnogorska policija juče je povodom prijetnji Markoviću kontaktirala administratora Fejsbuka, ali i vlasti SAD.
Nadležne službe SAD su odmah započele rad na utvrđivanju da li se radi o pravom ili lažnom profilu, a potom će se raditi na utvrđivanju identiteta osobe koja je poslala prijeteću poruku.
S obzirom na to da su prijetnje upućene visokom funkcioneru Crne Gore, izvor iz policije navodi da su kolege iz SAD-a najavile dostavljanje informacija povodom ovog slučaja u najkraćem mogućem roku.
Posjeta : 150