3
Novopazarac Sefer Balić, osuđen zbog pokušaja ubistva, uhvaćen u Mađarskoj
Prebačen da - "odleži" tri godine!

Službenici Uprave policije MUP – NCB Interpol Podgorica su juče u sadejstvu sa službenicima Posebne jedinice policije realizovali ekstradiciju lica iz Mađraske u Crnu Goru koje se potraživalo na osnovu potjernice raspisane od strane NCB Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora izrečene zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju.


Službenici NCB Interpol i PJP su juče realizovali ekstradiciju iz Mađarske u našu državu Sefera Balića (32) iz Novog Pazara, Republika Srbija. On je lišen slobode na teritoriji Mađarske, na osnovu potjernice raspisane od strane NCB Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju na koju je pravosnažno osuđen presudom Višeg suda u Podgorici.
Balić je, 15.05.2015. godine u Budvi, kako je presuđeno, ovo krivično djelo počinio na štetu M.N, na način što mu je, nakon kraće verbalne rasprave, upotrebom noža nanio teške tjelesne povrede. On se nakon počinjenog djela udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.
Posjeta : 140