3
Dvije osobe iz Tutina lišene slobode u Sutomoru
U svađi - potegao nož!

    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar lišili su slobode dvije osobe od kojih je jedna osumnjičena za nanošenje lake tjelesne povrede dok je drugo osumnjičena za fizički napad.

Događaj je CB Bar prijavljen danas. Prijavljeno je da je u Sutomoru u ulici Iva Novakovića danas došlo do tuče u kojoj je korišćen nož. Službenici CB Bar su izašli na lice mjesta i zatekli dva oštećena, Z.J. (17) i S.S. (21) iz Bara. Nakon potrage, osumnjičeni M.A. (20) i D.A. (20) iz Tutina – Republika Srbija su locirani i lišeni slobode u apartmanu koji su u Sutomoru iznajmili. U apartmanu je pronađen i izuzet nož koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela. Nož je bio sakriven u dijelu plafona gdje se nalazi otvor za klimatizaciju.
Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je danas u Sutomoru, nakon verbalne rasprave, došlo do tuče između Z.J. i S.S. sa jedne i M.A. i D.A. sa druge strane, te da je M.A. pored fizičke snage upotrijebio i nož sječiva dužine 5 cm kojim je Z.J. nanio laku tjelesnu povredu – ubodnu radnu u predjelu lijeve nadlaktice, dok je D.A. zadao udarac S.S. Nakon toga M.A. i D.A. su pobjegli.
M.A. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo laka tjelesna povreda, dok je D.A. lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru (fizički napad). M.A. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Baru zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, dok će D.A. biti priveden Sudu za prekršaje. Oštećenom Z.J. je pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućno liječenje.
Posjeta : 208