2
Lišen slobode I.V. (16) iz Podgorice
Maloljetnik napao taksistu!

Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode maloljetnog I.V. (16) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu D.Đ. iz Podgorice.

On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio, 15. juna oko 20,30, u ulici Dušana Milutinovića, na način što je, dok se nalazio u vozilu sa još četiri osobe, nakon kraće verbalne rasprave sa D.Đ. koji je upravljao taxi vozilom jednog udruženja, a koja je nastala zbog prava prvenstva prolaza u saobraćaju, zatvorenom pesnicom zadao jedan udarac D.Đ. u predjelu glave. Usljed udarca D.Đ. je izgubio svijest i pao na tle kojom prilikom je udario potiljačnim dijelom glave. Oštećeni je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture lobanje.
O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.
Posjeta : 223