1
Tokom vikenda CB Podgorica prijavljen nestanak dvoje djece
Djevojčica nađena - dječak se vratio!

    - I dječak (16) čiji je nestanak juče prijavljen pronađen je. On se danas vratio kući. O njegovom povratku roditelji nisu obavijestili policiju. Policijski službenici su došli do tog operativnog podatka a u kontaktu sa majkom koji je potom uslijedio potvrđeno je da se dječak vratio. Djevojčica je u međuvremenu nađena - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Centru bezbjednosti Podgorica tokom vikenda prijavljeni nestanak – udaljenje od kuće dječaka (16) i djevojčice (14). Ova dva događaja, prema informacijama koje posjedujemo, nisu povezana.
Prije dva dana je, podsjećamo, pronađena i četvrnaestogodišnja djevijčica. Naime, udaljenje od kuće – nestanak četrnaestogodišnje djevojčice je Centru bezbjednosti Podgorica prekjuče, 11. avgusta 2018. godine, prijavila njena majka. Ona je navela da je djevojčica izašla dan ranije, 10. avgusta, i da se nije vratila kući. Službenici CB Podgorica su tragali za djevojčicom i pronašli je istog dana kad je nestanak prijavljen, 11. avgusta. Djevojčica je vraćena porodici.
Sva prikupljena saznanja ukazuju na to da se u oba slučaja radi o dobrovoljnom udaljenju od kuće.
Posjeta : 263