0
Devetnaestogodišnji S.B. iz Podgorice lišen slobode
Silovanje prijavila - majka!

    Službenici Uprave policije MUP lišili su slobode S.B. (19) crnogorskog državljanina zbog postojanja osnovane sumnje da je na teritoriji naše države počinio krivično djelo silovanje na štetu sedamnestogodišnje osobe ženskog pola.
Slučaj policiji preksinoć oko 23,40 prijavila majka sedamnestogodišnje djevojčice kojom prilikom je podnijela prijavu protiv S.B. zbog silovanja.

Nakon konsultacija sa tužiocem S.B. je lišen slobode 31.07.2018. godine. Tužilac je nakon saslušanja ovog lica donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorija do privoda nadležnom sudiji za istragu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo silovanje.
U cilju zaštite identiteta i integriteta lica oštećenog u ovom događaju, budući da se radi o maloljetnoj djevojčici, ni ovog puta nećemo saopštiti druge detalje kao što su grad u kojem se događaj desio, prebivalište osumnjičenog, inicijale oštećene maloljetnice ni ostale podatke na osnovu kojih bi eventualno maloljetna žrtva mogla da bude prepoznata a samim tim i dodatno viktimizovana.
Posjeta : 288