2
Policija na Cetinju rasvijetlila krivično djelo teška krađa
Obio kiosk - brze hrane!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom lišili slobode osobu osumnjičenu da je počinila ovo krivično djelo.


Službenici OB Cetinje su, preduzimajući operativne mjere i radnje, u kratkom roku identifikovali i lišili slobode S.M. (29) iz Cetinja zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu kioska brze hrane „Mala Kužina“ u Cetinju. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počino tako što je u noći između 26. i 27.juna obio kiosk brze hrane i iz unutrašnjosti objekta otuđio fiskalnu kasu u kojoj se nalazila izvjesna količina novca.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo teška krađa. Za ovo lice je određno zadržavanje u policijskim prostorijama.
Posjeta : 158