0
Na obali kod tunela Ćafe pronađena četiri pakovanja dinamita i oprema za izlov ribe
Policija obrađuje - četiri osobe!

    Službenici Uprave policije MUP – Stanice granične policije Bar juče su, tokom preduzimanja mjera i radnji na otkrivanju i sprječavanju krivičnih djela u vezi sa nezakonitim izlovom ribe, na obali u blizini tunela Ćafe pronašli četiri pakovanja dinamita i opremu za izlov ribe. U blizini su pronađena i četiri osobe koje su predmet kriminalističke obrade službenika Centra bezbjednosti Bar zbog sumnje da su dinamit i oprema bili u njihovom posjedu, u namjeri vršenja nezakonitog ribolova.

Aktivnosti službenika SGP Bar trajale su juče od 03,00 do 10,00 časova, a sprovođene su na lokalitetu brda Bigovica do tunela Rikavac – Opština Bar. Eksplozivna sredstva za koja se sumnja da je u pitanju dinamit – četiri komada i opremu za izlov ribe službenici SGP Bar pronašli su kod tunela Ćafe oko 08,00 časova. O pronalasku dinamita i opreme obaviješteni su službenici CB Bar i Direktorat za vanredne situacije MUP-a, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti. Službenici SGP Bar obezbjeđivali su lice mjesta do izuzimanja eksplozivnih naprava.
Četiri osobe koje su pronađena u blizini lica mjesta su predmet kriminalističke obrade a u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, kao i krivičnim djelom nezakonit ribolov.
Posjeta : 248