2
Bezbjednosno interesantni B.Đ. (20) i D.H. (21) iz Bara lišeni slobode
Marihuanu krili - ispod haube!

    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bar su danas, postupajući na osnovu operativnih saznanja, lišili slobode dva bezbjednosno interesantna lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanjen u promet opojnih droga.

Službenici Interventne jedinice CB Bar su oko 01,30 časova, postupajući na osnovu operativnih informacija, zaustavili putničko motorno vozilo marke „Chevrolet“ kotorskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazila bezbjednosno interesantna lica B.Đ. (20) i D.H. (21) iz Bara. Kontrolom vozila, policijski službenici su ispod haube pronašli i oduzeli jednu pvc kesu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna ukupne težine 173,3 grama.
Lica i droga su predata službenicima Odsjeka za borbu protiv droga na dalje postupanje.
Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Posjeta : 219