1
Humani službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac
Policajci spasili - mladića iz Tare!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac su danas, nakon anonimne prijave, izašli na lice mjesta i iz rijeke Tare izvukli jedno lice u svjesnom stanju, koje je, sumnja se, palo u rijeku sa Starog mosta na rijeci Tari.

Dežurnoj službi OB Mojkovac je, danas oko 01,30 nepoznato lice prijavilo da se jedno lice nalazi na Starom mostu na rijeci Tari i da postoji mogućnost da će skočiti sa mosta u rijeku. Odmah nakon primljenog obavještenja službenici OB Mojkovac su izašli na lice mjesta i nisu zatekli lice. Policijski službenici su odmah krenuli u pretragu terena i u rijeci primjetili jedno lice koje su izvukli iz vode. Lice je bilo u svjesnom stanju. Utvrđeno je da se radi o licu starom 27 godina iz Mojkovca. On je izjavio da je sâm pao sa ponte mosta gdje se izvode skokovi u rijeku i da je u tom momentu nije bilo nikoga sa njim na mostu.
On je zajedno sa policijskim službenicima i sa medicinskim radnicima Hitne pomoći Mojkovac transportovan u Dom zdravlja Mojkovac radi ukazivanja medicinske pomoći nakon čega je prevezen u Opštu bolnicu u Bijelom Polju. Ovo lice po izjavi doktora nije imalo povreda opasnih po život.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.
Posjeta : 129