1
Službenici Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili krivično djelo nasilničko ponašanje
Lišili slobode - troje nasilnika!

          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu S.C. (35) iz Podgorice.

Centru bezbjednosti Podgorica je 4.maja od građana prijavljeno narušavanja javnog reda i mira, u ulici Bratstva i jedinstva u Podgorici, u kojoj je S.C. napadnut od strane više nepoznatih lica, koji su mu nanijeli teške tjelesne povrede, a nakon čega su se ta lica udaljila sa lica mjesta. S.C. je, nakon prijema u Urgentni blok, zadržan na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore.
Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su izašli na licu mjesta gdje je izvršen uviđaj o čemu je sačinjen fotoelaborat. U koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon prikupljenog obavještenja od oštećenog i svjedoka događaja u cilju pronalaska izvršilaca, službenici CB Podgorica su nakon identifikovanja za osumnjičenim licima raspisali potragu.
Službenici CB Podgorica su pronašli i lišili slobode Z.V. (33) i B.R. (43), dok je I.D. (27) lišen slobode od strane policijskih službenika Sektora granične policije prilikom pokušaja prelaska državne granice na Graničnom prelazu Dobrakovo. Oni će biti privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela.
Posjeta : 180