2
Podgoričanin V.R. (36) lišen slobode
Policija mu našla - heroin!

Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici Odsjeka su juče oko 12,00 postupajući po operativnim informacijama, u ulici 27. marta, naselje Zabjelo, kontrolisali V.R. (36) iz Podgorce. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli jedno veće pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine oko 60 grama.
Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se V.R. bavio nabavkom i stavljanjem u promet opojne droge heroin, koju je, kako se sumnja, nabavljao u količinama od oko 60 i više grama, a koju je potom prepakivao i stavljao u dalju tzv. uličnu prodaju na području Podgorice.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se uz krivičnu prijavu V.R. liši slobode i privede zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Posjeta : 165