0
Nemio događaj u Kliničkom centru Crne Gore
Ljekara napala - rodbina pacijenta!

    - Danas oko 14,30, prvo verbalno a zatim i fizički, napadnut internista Centra za kardiologiju dr Vladimir Peruničić. Do incidenta je došlo nakon što je dr Peruničić došao do glavnog ulaza da zatraži da ga zaštite radnici Službe obezbjeđenja naše ustanove od porodice pacijenta koji se liječi u Centru za kardiologiju, koji su se, kako je naveo, ponašali neprimjereno - saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

- Tom prilikom došlo je do verbalnog sukoba između dr Peruničića i rodbine pacijenta. U jednom momentu jedno od lica koja su se sukobila sa doktorom zadalo mu je udarac u glavu.
Zaposleni u Službi obezbjeđenja uspjeli su da zaustave ovo lice i o svemu obavijeste dežurnu službu MUP. Došla je Interventna jedinica koja je obavila razgovor sa svim učesnicima događaja. Dr Peruničić je upućen u Urgentni centar kako bi mu se ukazala ljekarska pomoć.
Lica su nakon ovoga nemilog događaja odvedena u Centar bezbjednosti Podgorica i protiv istih će biti podnijeta krivična prijava od strane dr Peruničića i Kliničkog centra Crne Gore.
Posjeta : 215