0
Budvanska policija lišila slobode E.R. (43) iz Petnjice
Nožem napao - bivšu suprugu!

    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Budva su u kratkom roku identifikovali, pronašli i lišili slobode osobu osumnjičenu da je sinoć u Budvi, na štetu bivše supruge, počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju. Događaj se desio sinoć oko 23, u mjestu Jaz, a osumnjičeni E.R. (43) iz Petnjice je pronađen i lišen slobode za manje od dva ipo sata, oko 01,20 časova iza ponoći.

Sumnja se da je E.R. sinoć, oko 23, u mjestu Jaz – Opština Budva prišao bivšoj supruzi E.A. u blizini mjesta na kojem je zaposlena i upotrebom noža joj zadao više povreda u predjelu glave i vrata nakon čega je pobjegao.
E.A. je pružena ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći u Budvi nakon čega je transportovana u bolnicu gdje je zadržana.
Službenici CB Budva su odmah po obavještenju o događaju preduzeli opsežne mjere i radnje na pronalasku E.R. koje su veoma brzo rezultirale njegovim lociranjem i lišenjem slobode.
Osumnjičeni E.R. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je na štetu E.A. počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.
Posjeta : 191