0
Poslanici "DF" sedmi dan u Skupštini Crne Gore štite od pritvvora Nebojšu Medojevića
"DF" prelazi u - aktivnu odbranu!

         - Danas je dan kada Stanković treba da se odredi, a mi smo spremni i za jedno i za drugo. Blagovremeno ćemo odlučiti o aktivnom odbrambenom potezu "DF". Ne branimo naše položaje i privilegije, branimo interese 80 000 građana koji su glasali čak i za ovako "ekstremnu politiku". Naša politika je politika izvorne Crne Gore, izvornih opredjeljenja koja su utemeljena u istoriji Crne Gore i veliki je broj građana koji dijele naša gledanja, a glasaju za druge - istakao je funkcioner "DF" Predrag Bulatović, koji sa kolegama sedmi dan u Skupštini Crne Gore štite od pritvvora Nebojšu Medojevića, kojem je na zahtjev VDT skinut poslanički imunitet.

- Crnogorska javnost mora da zna da "DF" ne traži da se ne vodi sudski postupak, već traži da se ne materijalizuje histerija Milivoja Katnića, a njegova histerija jeste lična mržnja prema Neboojši Medojeviću i prema "DF" sa ciljem daMedojevića pritvore suprotno Ustavu i zakonu. I kod vakvih institucija spremni smo da se sa njima borimo, iako je to neravnopravna borba, ali ne pristajemo na pritvor. Vujanović, koji ia pravo da pomiluje čak i krive, nije tražo pomilovanje za Medojevića. Tražio je isto što i "DF" , da mu se ne određuje pritvor. Od građana smo na izborima dobili 80 000 glasova. U ovom trenutku u "sinđinoj skupštini" "DF" ima 18 poslanika. To je relevantna snaga bez koje se ne može riješiti ništa u Crnojj Gori - dodao je Bulatović.
- Nešto novo dešava se na političkoj sceni Crne Gore. Nešto krupno valja se u DPS. Bila bi nebeska pravda da "DF", posebno Nebojša Medojević bude razlog raskola u DPS i njihovog raspada - primjećuje Slaven Radunović.
Posjeta : 195