1
Emmy 2011
Svi su ludi za - Kate Winslet!

    Na 63. svečanoj dodjeli televizijskih nagrada Emmy preksinoć u Los Angelesu iznenađenja nije manjkalo. Kate Winslet zbog nagrade, ali i vrućih scena seksa, bila je u središtu pozornosti, Charlie Sheen pokajao se zbog svih ludosti, dok je Alec Baldwin bojkotirao cijeli događaj.

Serije s najviše nominacija bile su ujedno i najveći gubitnici večeri. “Momci s Madisona” imali su devetnaest nominacija, a proglašeni su najboljom dramskom serijom i tako se utješili zbog samo dva osvojena Emmyja. Trijumfovala je serija “Moderna porodica”, koju će uskoro prikazivati RTL 2, s najviše osvojenih Emmyja, pet, među kojima je i onaj za najbolju humorističnu seriju. Slavio je i glumac Jim Parsons za najbolju mušku ulogu Sheldona u humorističnoj seriji “Teorija velikog praska”, a nagradu mu je predao pokajnik Charlie Sheen održavši govor kojem se malo ko nadao:
– Želio bih iskoristiti trenutak i reći što mi je na duši. Od srca vam želim sve najbolje u ovoj novoj sezoni. Proveli smo zajedno osam godina i znam da ćete nastaviti stvarati odličnu seriju – poručio je Sheen bivšim kolegama iz serije “Dva ipo muškarca”. Svojih pet minuta na glamuroznoj svečanosti imala je i Kate Winslet osvojivši prvi Emmy za glavnu žensku ulogu u dramskoj mini-seriji “Mildred Pierce” koji je posvetila majci.
Seksom do nagrade
Najsočnijim govorom publiku je počastio australijski glumac Guy Pearce, koji je slavio u kategoriji najboljeg sporednog glumca u dramskoj mini-seriji.
– Snimajući “Mildred Pierce”morao sam odglumiti stotine scena seksa s Kate Winslet, no nisam se nadao da će one rezultirati ovom nagradom. Hvala ti, Kate, izvanredna si ti žena – poručio je Guy Pearce koleginici. Glumica Julianna Margulies slavila je u kategoriji najbolje glumice u dramskoj seriji “Dobra žena”, a Kyle Chandler u kategoriji najboljeg glumca. Martin Scorsese osvojio je Emmy za najbolju režiju dramske serije “Carstvo poroka”.




Posjeta : 1510