1
Pokret "Evropa sad"
Milatovićevi odbornici pripremaju - koaliciju sa DPS!

             - ViÅ¡emjesečnim odbijanjem da nam kažu zahtjeve, Milatovićevi odbornici pripremali su koaliciju sa DPS-om, Å¡to će se nakon nekoliko zajedničkih uskraćivanja kvoruma, to valorizovati i budućim zajedničkim djelovanjem.
To je uvertira za saradnju koja će se nastaviti, pa zato izbore zajedno izazivaju, a vjerovatno po konceptu saradnje kakvom smo svjedočili kada se formirala manjinska Abazovićeva Vlada na državnom nivou - ističu u Pokretu "Evropa sad".

- Upornim odbijanjem da dostave pisane zahtjeve, dok javno zastupaju meritokratiju, odbornici Pokreta za Podgoricu su tražili samo alibi kako da izazovu krizu i udruže se sa DPS, krijući se iza inicijative SD.
Proces saradnje sa DPS u destabilizaciji političkih prilika je ubrzan nakon objavljenih skaj prepiski u kojima se naglaÅ¡ava uloga "Maradone" u Å¡vercerskim kombinatorikama, pa se sada konstituentima memoranduma "bloka 11" žuri da izazovu Å¡to viÅ¡e "žariÅ¡ta" kako bi preusmjerili fokus prije nego novi sadržaji skaja dodatno potvrde ulogu članova URA-e u Å¡vercu cigareta.
Takođe, opravdanje za ovakav naum je navodno nezadovljstvo dinamikom razvoja Podgorice, iako su kadrovi "bloka 11" integrisani na najznačajnijim pozicijama u gradskoj upravi.
Buduće glasanje u SkupÅ¡tini Glavnog grada će otkloniti sve postojeće dileme, pa će i građanima biti jasno ko čini novu većinu i politička partnerstva u budućnosti.




Posjeta : 24