Sedmica - (O)Pozicija

0
Dvije akcije nikšićke policije
Oduzeli veću količinu oružja!
    -Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje u cilju pronalaska vatrenog oružja i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu kod građana, prethodnih dana u dvije odvojene aktivnosti pronašli su i oduzeli četiri komada vatrenog oružja – tri puške i jedan pištolj, tri tzv. klasa eksploziva, detonatorske kapisle i veću količinu municije - saopštila je Uprava policije Crne Gore. 
 
2
Služba za informisanje DPS o netačnim interpretacijama izlaganja predsjednika partije pred Anketnim odborom Skupštine Crne Gore
Đukanović prozvao "Dan" - nije Srbiju!
    - Predsjednik Đukanović nije izjavio da iza tzv. afere Snimak stoji bilo ko iz Republike Srbije niti današnjeg rukovodstva, institucija, pa čak ni vojne bezbjednosne službe danas - saopštila je Služba za informisanje DPS Crne Gore, reagujući na "pogrešno i zlonamjerno interpretirane" Đukanovićeve izjave na Anketnom odboru Skupštine Crne Gore.
Saopštenje Službe za informisanje DPS Crne Gore prenosimo integralno:  
 
2
Predsjednik SNP štiti interesa Bloka za zajedničku državu
Bulatović pisao Solani!
    Predrag Bulatović pisao Havijeru Solani o prigovorima na regularnost referenduma. On je naveo da pismom želi da "zaštiti interese" bloka partija za zajedničku državu i da Solanu upozna s referendumskim procesom prije proglašenja konačnih rezultata referenduma.  
 
2
Tema dana - Umjesto najavljenog okupljanja, opozicija se sve više razbija
Od Tome - svi "nevjerne Tome"!
   Umjesto da se okupe na sastanku koji je bio predvidjen za juče, poslije kojeg bi zajedno "zapucali" na,toliko im omraženi, režim Mila Djukanovića, lideri crnogorske opozicije "raspucali" su se jeedni na druge! "Dan D" opozicionarima bio je sastanak Predraga Bulatovića, predsjednika SNP, sa Tomislavom Nikolićem, predsjednikom SRS i njihov dogovor o zajedničkom djjelovanju."Od Tome" jedni prema drugima ne samo da postadoše "nevjerne Tome", već otvoreno sumnjaju jedni u druge, iskazuju razlike, prepucavaju se. SNP i SNS na jednoj, LS CG i NS na drugoj strani. Jedina "zajednička crta" sada im je to da "oni dugi to rade u interesu vlasti".