0
Predsjednik Vlade Crne Gore apeluje na sve da učestvuju na svjetskoj izložbi EXPO 2020 u Dubaiju
Učešće dprinosi - promociji Crne Gore!

    - Ohrabrujum sve preduzetnike, stvaraoce, startup-ove, organizacije i ostale privredne subjekte da se prijave na Javni poziv koji je raspisalo Ministarstvo ekonomskog razvoja i time doprinesu što boljoj prezentaciji Crne Gore kao kreativne, otvorene, zemlje ideja- spremne na saradnju. I ne samo vas! Potrebni su nam i informatori. Pozivam sve mlade ljude, budućnost Crne Gore i naš najdragoceniji resurs da se prijave za tu ulogu - apeluje predsjednik Vlade Crne Gore proofesor Zdravko Krivokapić, podsjećajući da se svjetska izložba EXPO 2020 Dubai održava od ooktobra u Dubaiju.

- Svjetska izložba EXPO 2020 Dubai veoma je važna za ekonomiju, turizam, kulturu i zato svi treba da dobiju jednaku šansu da u njoj učestvuju, poručio je premijer Zdravko Krivokapić i pozvao zainteresovane da se prijave i doprinesu što boljoj prezentaciji Crne Gore kao kreativne, otvorene, zemlje ideja- spremne na saradnju.
Taj globalni događaj prilika je da se Crna Gora predstavi kao ekonomski stabilna i atraktivna investiciona destinacija, koja će i nakon pandemije zainteresovati investitore za dalji razvoj turističke industrije.
Dodao je da je to veoma važna manifestacija za našu zemlju, za ekonomiju, turizam, kulturu, za sve naše građane i zato svi treba da dobiju jednaku šansu da u njoj učestvuju.
Istakao je da sa nestrpljenjem očekuje početak izložbe na kojoj će, kako je rekao, Crna Gora pokazati snagu, inovativnost i stvaranje nekog novog svjeta.
Biografiju sa motivacionim pismom na engleskom jeziku zainteresovani mogu poslati na mejl adresu expo2020dubai@mek.gov.me.




Posjeta : 398