1
Realizovana desetomjesečna akcija policije sprovođena sa Specijalnim i Višim državnim tužilaštvom kao i sa međunarodnim partnerskim službama
U "Zamku" uhvaćene - 24 osobe!

       - U policijskoj akciji koja je realizovana u ranim jutarnjim časovima, lišena su slobode 24 osobe, organizatori i članovi kriminalne organizacije koja se tereti za krijumčarenje velikih količina marihuane, iz pravca Republike Albanije, preko teritorije Crne Gore, ka zemljama regiona i dalje ka zemljama Evropske unije. Izvršen je pretres na 30 lokacija, a slobode su lišeni: S.U., A.K., I.LJ., M.R., D.K., B.I., A.M., I.K., D.D., S.Đ., D.M., E.N., N.V., M.K., P.K. svi iz Ulcinja, kao i I.P., B.P., T.P., R.K., S.V., S.M., P.D. iz Nikšića, R.P. iz Podgorice i Nj.V. iz Bara - saopštila je Uprava policije Crne Gore o realizaciji akcije "Zamka", koja je 10 mjeseci sprovođena sa Specijalnim i Višim državnim tužilaštvom kao i sa međunarodnim partnerskim službama.

U dosadašnjoj istrazi, presijecanjem krijumčarskih ruta koje su koristili pripadnici ove kriminalne grupe u 11 pojedinačnih zaplijena pronađeno je i oduzeto pola tone marihuane.
Ista grupa se teret za krijumčarenje dvije i po tone marihuane.
Posjeta : 46