0
Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore apeluje
Preispitati odbijanje - donacija vakcina!

          - Podaci da su dnevno preko 30% testiranih pozitivni i da je veliki broj preminulih svakog dana, zaista jesu razlog za ogromnu brigu svih i sasvim je prirodno da građani pokušavaju dobiti neophodne informacije.
Najvažnije je da vakcine dobijemo u najkraćem mogućem roku. Stoga još jednom apelujem na zdravstvene vlasti da preispitaju odluku o ponudjenim donacijama i da sa dolaskom prve vakcine imamo jasan i nedvosmislen plan imunizacije - apelovao je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović.

On se osvrnuo i na najnovija postavljenja 11 direktora zdravstvenih ustanova.
   - Ne uliva povjerenje informacija da, usred epidemije nova vlast mijenja gotovo kompletno rukovodstvo zdravstvenih ustanova, i to licima koja su postavljena po političkoj osnovi. Volio bih, kao građanin prije svega, da je vladajuća većina svjesna posljedica svojih odluka. A ako nije tako, nas tek čeka katastrofalan scenario. Nema više bježanja od odgovornosti jer nju najviše snose oni koji odlučuju o tome ko će biti premijer, ministarka zdravlja, direktor Instituta za javno zdravlje, direktorka KCCG, direktori opštih bolnica i direktori domova zdravlja.
Posjeta : 37