0
Najbolji crnogorski rukometaši počeli pripreme za duele sa Šveđanima
"Lavove" bod - vodi na EP!

       „Lavovi“, koji će u duelima protiv Švedske, koja je po četiri puta bila šampion Evrope i svijeta, 6. januara u Podgorici, a tri dana kasnije u Eskilstuni, pokušati da osvoje bod koji bi im otvorio vrata učešća na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta, počeli su danas pripreme.
Selektor Roganović ni ovog puta neće moći da računa na sve igrače sa spiska, jer će srednji bek Stevan Vujović propustiti ovu akciju.

Vujović bi u slučaju da bude sa reprezentacijom morao u obaveznu 14-dnevnu samoizolaciju povratku u Katar, gdje nastupa za Al Rajan, zbog čega nije dobio zeleno svjetlo kluba, koji u narednom periodu ima važne takmičarske mečeve.
Od igrača sa spiska, prvog dana priprema sa „lavovima“ nijesu bili golman Nebojša Simić i pivot Nemanja Grbović, koji će se u nedjelju, odnosno ponedjeljak priključiti saigračima. Sa nacionalnim timom na početku priprema će trenirati golman Lovćena Filip Borozan koji je dobio poziv selektora Roganovića.
Pored Simića, Grbovića i Borozana, na spisku su golman Mile Mijušković, krila Miloš Vujović, Aleksandar Bakić, Marko Lasica i Mirko Radović, bekovi Vasko Ševaljević, Miloš Božović, Stefan Čavor, Vladan Lipovina, Branko Vujović, Radojica Čepić i Arsenije Dragašević, te pivoti Branko Kankaraš, Nebojša Simović i Miodrag Ćorsović.
Posjeta : 12