0
Predsjednik Crne Gore odgovorio Zdravku Krivokapiću
Ne sudite - što ne znate!

    - Ne sudite o tome što ne znate. I ne branite vi Crnu Goru od mene - odgovorio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na "populističku, politikantskj reakciju Zdravka Krivokapića ispod svakog nivoa. Ali, njegov problem".
- Nijesu valjda on i lideri većine koji su se horski oglasili očekivali da ću biti saučesnik u njihovom protivpravnom postupanju, i daljem podrivanju sistema i državnih institucija. Moraju se naučiti da Skupština ne može donositi odluke bez kvoruma, i da se mimo zakonske procedure ne može potvrditi mandat novom poslaniku bez prethodno pozitivnog mišljenja DIK.

- O radničkim pravima i drugim posljedicama po bankarski i ekonomski sistem morali su brinuti kad su bespravno donosili odluke. Ne može ih amnestirati od odgovornosti demagoški pokušaj da za to okrive mene.
Nijesu oni pozvani da sude da li sam prekršio Ustav. To neka izvole provjeriti pred nadležnom institucijom - Ustavnim sudom. No, za njih je izgleda i skupštinski poslovnik nedokučivo štivo.
- Na kraju, da biste dobili očekivano uvažavanje, i normalnu kohabitaciju, poštujte ustavne nadležnosti i potrudite se da malo vaspitanije komunicirate.
Posjeta : 10