2
Lideri "DF" iniciraće da se potpisnici koalicionog sporazuma "Za budućnost Crne Gore" izjasne o podršci Dritana Abazovića Milivoju Katniću i Zoranu Lazoviću
Dritanov je izbor - "DF" ili mafija!

       - "DF", kao stožer koalicije "Za budućnost Crne Gore", već je saopštio da nakon izbora Vlade Zdravka Krivokapića više neće trpjeti nikakve ucjene, niti će dopustiti da oni koji su progonili naše glasače i nas u ime Mila Đukanovića, nastave sa obavljanjem najodgovornijih funkcija u tužilačkom i bezbjednosnom sektoru. Jedino još imamo obavezu prema SPC i našim glasačima da glasamo za Zakon o slobodi vjeroispovijesti, a oni koji bezrezervno podržavaju Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, više neće imati našu podršku - navedeno je u zajedničkom saopštenju lidera "DF", Andrije Mandića, Nebojše Medojević i Milana Kneževića, koji će inicirati održavanje sastanka predsjednika svih stranaka potpisnica koalicionog sporazuma "Za budućnost Crne Gore" kako bi se odredili prema saopštenom na današnoj konferenciji SDT - da GST Milivoje Katnić i zamjenik direktora policije Zoran Lazović imaju bezrezervnu podršku Dritana Abazovića da nastave sa obavljanjem svojih funkcija. apo njima, radi se o pokušaju legalizovanja puča u tužilaštvu i policiji.

- Nemamo sumnju da ćemo dobiti većinsku podršku za odbranu naših programskih i ideoloških načela oko kojih smo se okupili u koaliciji Za buducnost Crne Gore. U istoj vlasti ne mogu istovremeno biti DF i Milivoje Katnić i Zoran Lazović. Mi nismo isto društvo, a izbor je jednostavan: DF ili mafija?!"- zaključuje se u saopštenju.
Posjeta : 13