0
Lider "Pokreta za promjene" o novoj emisiji obveznica
Državu zadužio - privatno!

    - Dok je Krivokapic fingirao pregovore sa partijama iz pobjenickih koalcija, njegov savjetnik u funkciji obicnig gradjanina ( za koga niko nije glasao) je ugovarao novo zaduzivanje preko obveznica sa Vladom Duska Markovica, ali i sa nekim svojim privatnim kolegama i poznanicima - ocijenio je lider "Pokreta za promjene" Nebojša Medojević novo zaduženje države od 750 miliona eura.

NOVO ZADUŽENJE NOVA VLADA DOGOVORILA SA VLADOM DUSKA MARKOVICA!!!
MINISTAR U SVOJSTVU PRIVATNOG LICA UGOVARAO POSAO OD 750 MIL EUR!!!


Nova Vlada je emisijom 750 mil EUR obveznica pokazala da je ovo zaduzenje pripremamo najmanje tri mjeseca sa Vladom Duska Markovica. Ova Emisija nije predvidjena budzetom za 2020 g , a jos nijesmo usvojili budzet za 2021.
Na osnovu kojeg zakona se Nova Vlada zaduzila 750 mil EUR , jos se ne zna. Ovo je po svemu sudeci poluprivatna emisija starog i novog Ministra mimo okvira predvidjenog Budzetom.
Rebalansom budžeta su povećana sredstva koja nedostaju za 340 miliona evra.
Bice veoma zanimljivo saznati preko koje banke i brokera je odradjena ova emisija, jer je i sam Ministar u tom poslu.
Kakva je uloga u dogovaranju ove emsiiej obveznica :
izjesnog Veljka Kustrova,
Milosa Starovic - Bank of America (Pariz).
Tijane Mikovic - KPMG Beograd (ex. Dojce London). Bivsa savjetnica Ministra Darka Radunovica.
Da li je Ministar Spajic sa ovim licima imao aranzmane u vezi ove emisije i prije imenovanja i da li je sa njima povezan privatno ili poslovno.
Velika “false flag” operacija UDBE se nastavlja.
Nova Vlada je Vlada kontinuiteta i nastavlja istu ekonomsku politiku DPS. Nekontrolisano zaduzivanje, bez reatruktriranja i racionalizacije javnog sektora, revizija korupcionaskih aranzmana, bez restruktiranja javnih preduzeca gubitasa, nastavak finasiranja neproduktivne javne potrosnje i partijskih parazita DPS , SDP, SD i BS, nema rezova u poreskoj politicij i naplati duga, nema konfiakacije imovine stecene korupcijom i kriminalom, uvodjenja reda u javnom sektoru i nova sistematizacija radnih mjesta ( da u javnom sektoru ostanu samo potrebna radna mjesta ) .
Dok je Krivokapic fingirao pregovore sa partijama iz pobjenickih koalcija, njegov savjetnik u funkciji obicnig gradjanina ( za koga niko nije glasao) je ugovarao novo zaduzivanje preko obveznica sa Vladom Duska Markovica, ali i sa nekim svojim privatnim kolegama i poznanicima.
Prvo pa musko. Bravo Ministre.
Posjeta : 17