1
Sjutra prvi meč finala Kupa Crne Gore između vaterpolista "Primorca" i "Jadrana"
u Budvi igraju - "prvo poluvrijeme"!

         - Respektujemo ekipu "Primorca", oni su zadržali sličan sastav od prošle sezone i angažovali još par pojačanja. Mi smo ušli u novi proces, prvom timu dodali smo par mladih igrača, ali je okosnica ostala ista. Nadam se dobrom izdanju - istakao je trener "Jadrana" Petar Radanović na press konferenciji uoči sjutrašnjeg, prvog od dva finalna meča Kupa Crne Gore sa "Primorcem".

- Očekujem kvalitetan vaterpolo. Znatno smo promijenili ekipu, ostali smo bez nikoliko igrača koji su bili nosioci igre. Mladi igrači koji su ih zamijenili prijatno su me iznenadili radom i zalaganjem na treninzima. Očekujem dobar vaterpolo i povoljan ishod - optimista je kapiten hercegnovskog tima, Marko Petković.
- Filalne utakmice donose visoku tenziju i sttres, koji mlađe igrače i nedovoljno iskusne ograničava da pruže maksimum. Dobro radimo i imamo i mi svoj kvalitet. Uz dužno poštovanje Jadranu mi ćemo se boriti - najavljuje trener "Primorca" Sandro Sukno.
- Pokušačemo da od početka nametnemo svoju igru. Vjerujem u svoje momke, da će dati maksimum ,a to je u ovom trenutku najbitnije. Bitno je da šanse koje stvorimo realizujemo, da otvorimo dobro meč i igramo sigurno. Planiramo igru na dva meča, prva utakmica je samo prvo poluvrjeme - dodao je Sukno.
- Ostali su bez nekoliko bitnih igrača, ali i ovi što sada nastupaju imaju iskustvo igranja u reprezentaciji i Ligi šampiona. Bavimo se ovim poslom da bi pobjeđivali i bili prvi. Tražićemo našu šansu, podigli smo nivo igre, dobili smo dva nova saigrača i trenera. Trebalo je vremena da se uigramo, ali mislim da smo na dobrom putu - ukazuje kapiten "Primorca" Marko Gopčević.
Prvi duel "Primorca" i "Jadrana" na programu je sjutra u 18, u Budvi. Revanš je u nedjelju u Herceg Novom.   
Posjeta : 9