1
"Pet minuta poslije" utakmice trećeg kola "C" grupe UEFA Lige nacija Crna Gora - Azerbejdžan 2:0 (1:0)
"Sokoli" mogu bolje - ganjaju rezultat!

    - U situaciji smo da tražimo rezultat i da ga moramo ostvariti, što smo i uradili. To smo uradili ne baš toliko loše, gledajući uslove pod kojima se sve dešavalo, ali što izdvaja pored tri boda koja su jako bitna, jeste ta radna atmosfera koja vlada u ekipi. Možemo bolje, dileme nema. Radićemo na tome, sada nemamo vremena popravljati da bi se svima svidjelo, ganjamo rezultat. Čestitao bih momcima, čitavoj grupi od 31, svako je dao ono što je mogao i trebao da da. Na kraju, došao je rezultat koji zadovoljava sve - naglasio je Faruk Hadžibegić. selektor fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore, "pet minuta" poslije utakmice u trećem kolu "C" grupe UEFA Lige nacija i pobjede nad Azerbejdžanom 2:0 (1:0).

Ponosni Igor

- - Drago mi je zbog Igora zato što vidim da je više nego ponosan i pozivom i prilikom koja mu se ukazala. Ostao bih na tom zadovoljstvu. Nikolu smo izveli zbog povrede, kao što ni Jovetu nijesam htio da držim do kraja. Da sam imao priliku, izveo bih ga i ranije.
Kolektiv

Nemam drugog puta nego kada je dobro hvala kolektivu, kada nije, onda kolektiv mora naći rješenje. Svaki pojedinac mora da da sve od sebe i da nađe tu motivaciju i da da od kvaliteta što može za grupu. Samo kolektivni projekat može više i u takvom kolektivu individualac pravi razliku.
"Glavu u glavu"!

- Sada je utakmica "glavu u glavu"! Učinićemo sve da idemo na pobjedu. Napomenuo bih da igramo protiv ekipe koja se samo yove Luksemburg, a ima puno stranaca, onih koji igraju Ligu šampiona. Prema tome, to je izuzetno kvalitetna ekipa. Nijesu ni Brazil, ni Francuska, ali kada govorimo o grupama Bi C, ekipa je vrlo respektabilna. Tu utakmicu prihvatam kao dobar izazov za sve nas. Oni su imali ambicije kao i mi, pa i veće od nas. Ostajem pri onome da vjerujem samo u matematiku, samo šest bodova garantuje nam prolazak dalje. Znamo da će utakmica biti teška i maksimalnoćemo se pripremiti.
Došli da pobjede!

- - Došli smo da pobijedimo, ali Crna Gora rano je dala gol. Sami smo izgubili utakmicu, Crna Gora je pokazala maksimalnu realizaciju. Izlazak Jamalova poremetio je ekipu, koja je i bez njega trebala da pobijedi - prokomentarisao je selektor Azerbejdžana Giovanni de Biasi.


Posjeta : 9