0
"Pet minuta" poslije prijateljske utakmice fudbalskih "A" selekcija Crna Gora - Letonija 1:1
"Sokoli" nijesu "pokisli"!

    - Ne želim reći ništa drugo, nego pohvaliti momke. Svi koji su igrali u veoma teškim uslovima za igru, ne samo zbog kiše i terena, već i zbog protivnika koji je igrao na nači koji nam je u prvom poluvremenu malo i smetao. Protivnik se bio bolje prilagodio, a mi smo prihvatili njihov način igre. U drugom poluvremenu to smo promijenili i zato čestitam momcima na angažmanu. Rezultat je zaslužen i sasvim logičan. Drago mi je i zbog njih da su izjednačili, ipak im je to velika satisfakcija. Volja i htjenje da se igra i da se nastavi ovo što smo počeli da gradimo bila je kod svih jako vidljiva i to je ono što me zadovoljava - naglasio je Faruk Hadžibegić, selektor fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore, "pet minuta" poslije večerašnje prijateljske utakmice sa Letonijom 1:1.

- Može nam se desiti da i protiv Azerbejdžana imamo iste uslove i na nama je da iskoristimo večerašnje iskustvo i da pokušamo da prije nađemo rješenje za krajnji rezultat. Sjutra imamo testiranje na koronavirus i ne mogu ništa reći o izboru igrača prije nego što budu gotovi rezultati analiza. Izbor je malo širi. Nemam sumnji što se tiče krajnjeg izbora, ali ponovo želim da naglasim htjenje igrača koji su pozvani da se bore za dres Crne Gore - ukazao je trener "hrabrih sokola".
- Kao čovjeka, pojava korone u selekciji šokirala me je, prepala. Žao mi je igrača. Ako sam ga ranije zvao, imao sam neke kombinacije sa njim, važan je elemenat u grupi. Već smo navikli na probleme, taj hendikep motivisaće druge - odgovorio je Hadžibegić na pitanje o novim imenima među prvotimcima.
- Azerbejdžanci će možda biti svježiji jer danas nijesu igrali. Analizirali smo ih. Oni su sa igračem manje dali gol Luksemburgu. Imaju stil igre kao i Letonija, ali igraju malo više - smatra selektor "crvenih".

Posjeta : 33