0
Predsjednik "Pokrete za promjene"
NKT da odgovara - za veleizdaju!

       - Ulazak u dramaticnu recesiju, povecanje deficita budzeta, krah turisticke privrede i eksplozija pandemije su direktna posledica odluka NKT i oni bi morali krivicno odgovarati za sve posledice i veleizdaju zemlje - smatra predsjednik "Pokrete za promjene" Nebojša Medojević, koji je to objavio na FB profilu:

“EKSPERTI” DPS IZ NKT TREBA KRIVICNO DA ODGOVARAJU ZA POGRESNE POLITICKI MOTIVISANE ODLUKE


- Kad sam ja 17 marta ove godine PROMOVISAO svedski model za suocavanja sa pandemijom COVID -19, izazivao sam NEGATIVNE reakcije rezima, NKT, DPS doktora i placenih botova na drustvenim mrezama.
E sad neka uporede moje izjave iz marta i izjave “eksperata” iz NKT i DPS.
Zbog politickih interesa DPS “eksperti” su donosili odluke koje su masovno krsile Ustav, ljudska prava, nanosile ogromnu ekononsku stetu privredi ( a paoebno malim privrednicima), diskrininisalengradjane, a sa druge strane NIJESU imale efekta na sirenje pandemije.
Uporno sam upozoravao da ce zatvaranje zemlje imati samo negativne posledice , a nece rijesiti problem.
Ulazak u dramaticnu recesiju, povecanje deficita budzeta, krah turisticke privrede i EKSPLOZIJA pandemije u direktna posledica odluka NKT i oni bi morali krivicno odgovarati za sve posledice i veleizdaju zemlje.
Uvijek treba uciti od najboljih i ne ponavljati greske najgorih.
Zao mi je sto svojim istinama i javnim djelovanjem izazivam negativne reakcije raznim lopovima, lazovima, spijunima i DPS tajkunima. Dragi su mi svi ljudi, ali ISTINA mi je draza.
Crna Gora se nalazi u najvecoj krizi posle pada Berlinskog zida. Suocena sa bankrotom javnih finansija, duznickim ropstvom , galopirajucom recesijom koja ce biti dvocifrena, pandemijom koja je van kontrole, podjelama , mafijom, vojnicima starog rezima koji su rasporedjeni po sistemu i obstruiraji reforme, endemakim siromastvom i korupcijom. Potrebni su nam bolni rezovi i nacionalno jedinstvo oko puta izlask iz ktastrofe i obnove zemlje.
Nije vrijeme za patetiku, prodaju magle, nejasne poruke bez stavova i sadrzaja.
Vrijeme je da pruzimo ruke jedni drugima , zasucemo rukave i krenemo da radimo na obnovi zemlje.
Ja sam spreman za akciju. Nadam se da ste i vi.
Samo slozno!!! Samo jako!!!Prvo Crna Gora!!
Posjeta : 6