0
Fudbalska "A" reprezentacija Crne Gore četvrti put trenirala u sklopu priprema za utakmice sa Kiprom i Luksemburgom
Uželjeli se fudbala - i pobjeda!

    - Svi smo se uželjeli fudbala u dresu nacionalnog tima, deset mjeseci se nijesmo okupili. Kad ne ostaviš dobar utisak u posljednjoj utakmici, onda jedva čekaš da dođe naredna i probaš da ispraviš neke stvari. Nijesmo u situaciji da obećavamo nešto mnogo, grupa je ujednačena, ali se nadam se da ćemo krenuti pobjedom. Treba razmišljamo od utakmice do utakmice, da tako gradimo povjerenje u sebe. Dužni smo da damo sve od sebe. Reprezentacija nam je dala sve, nekima od nas pomogla da ostvarimo transfere, došlo je vrijeme da vratimo koliko nam je dala. Siguran sam da će svako od nas dati maksimum da to uradi - naglasio je Aleksandar Boljević na brifingu sa novinarima uoči večerašnjeg, četvrtog treninga fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore koja se priprema za utakmice sa Kiprom i Luksemburgom u Ligi nacija.

- U ovakvoj grupi ne može reći da je jedna utakmica ključna, ali svakako je bitno krenuti pobjedom. Onda bi sve bilo lakše. Nijesmo u poziciji da prijetimo bilo kome, samo treba da naporno radimo i budemo maksimalno spremni - ukazuje vezista belgijskog "Standarda".
- Otkad sam u reprezentaciji, mislim da je Jovetić samo jednom bio na okupljanju, uvijek su ga mučile povrede. Konačno je sa nama, ne treba da pričamo kakav je igrča i koliko nam znači. Sa njim imamo kvalitet više i nadam se da ćemo uspjeti da upišemo tri boda na Kipru. Savić i Jovetić su lideri ekipe, primjer za mlade igrače, a ova ekipa je spoj mladosti i iskustva. Treba da nas pokreću i to rade iz treninga u trening. Nama mlađima to prija i znači, lakše nam je da igramo kad su tu, nadam se da će nam pomoći. U svakom poslu morate da imate lidera, pogotovo u fudbalu. Kad osjetite da oni vjeruju onda i mi ostali moramo da vjerujemo isto kao oni - obradovao se povratku kapitena i Boljević, koji napominje:
- I jedan igrač kad odsustvuje za nas je hendikep, a kamoli dvojica iz posljednje linije. Faliće nam Simić i Tomašević, ali nadam se da će igrači koji će dobiti šansu pokazati da vrijede i nadoknaditi nedostatke.
Posjeta : 59