0
Lideri "DF" Andrija Mandić i Milan Knežević pozvali pristalice da završe slavlje
Nezadovoljni u mantijama - isceniraće sukobe!

             - Ono što smo mirom dobili, što smo dobili većinskom voljom građana, čuvajmo u miru, da jedan drugoog ne povrijedimo, da jedan drugome ruku pružimo i da budemo ujedinjeni. Kao predsjednik NSD i srpski političar iz Crne Gore zahvalio bih srpskom narodu. To što naša omladina slavi, poslije toliko vremena ponižavanja, potpuno je prirodno. Pozvao bih sve da završimo slavlje, na koje smo imali pravo i kao srpski narod i opozicija, zato što smo dobili iinformacije da oni koji su nezadovoljni našom pobjedom, pripremaju čitav niz provokacija - upozorio jejedan od lidera "DF" sa liste "Za budućnost Crne Gore" Andrija Mandić.

- Oblače naše majice, nabavili su čak i mantije da glume sveštenstvo SPC kako bi iscenirali sukobe i kako bi na osnovu tih isceniranih sukoba pokušali da promijene većinsko raspoloženje u Crnoj Gori. Nema potrebe da bilo šta rizikujemo. Imamo čestitku briselske administracije, imamo namjeru da se brzo konstituiše Vlada Crne Gore. Radićemo zajedno sa svima koji žele dda mijenjaju Crnu Goru, već su napravljjeni pomaci, sve ćemo završiti u skladu sa zakonskim rokom, konstituisaće se nova vlada koja će raditi za svakog građanina Crne Gore - istakao je Mandić.
- Najveći dobitnici ovih izbora su pristalice DPS jer više neće biti u partijskom kavezu. Crnogorska nezavisnost nije dovedena u pitanje. Ne planiramo povratak u srednji vijek, klerikalizam i teokratiju i ono što su govorili naši politički oponenti. Bilo kakav pokušaj narušavanja međunacionalnog i međuvjerskog sklada ide na ruku DPS i mi to ne podržavamo. Može se desiti da ima ubačenih od ANB koji pokušavaju da već viđenim narativima širenja mržnje stvore atmosferu za uvođenje vanrednog stanja - ddodao je Milan Knežević.
Posjeta : 36