1
Crnogorski premijer iz Ulcinja poručio
Razvoj je - najbolji odgovor na krizu!

       - Razvoj i kapitalne investicije moraju biti u našem fokusu. One ne mogu u vrijeme pandemije imati raniju dinamiku, ali se gradilišta ne smiju zatvarati. Razvoj je najbolji odgovor na našu krizu – poručio je crnogorski premijer Duško Marrković sa sastanka sa rukovodstvom opštine Ulcinj.

   Premijer je rekao da niko u svijetu ne zna koliko će trajati problemi koje je izazvala pandemija koronavirusa i da je riječ o jednoj od najvećih ekonomskih kriza od kad je svijeta. „Mi nijesmo poklekli nego pokušavamo da sačuvamo ne samo ekonomsku supstancu nego i standard i uslove za život i rad. Ne zaustavljamo ni jednu investiciju i stalno razmišljamo o daljem razvoju“ – kazao je predsjednik Marković.
Predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić se zahvalio premijeru na pomoći Vlade toj opštini rekavši da nikada nije nazvao ministra finansija, a da nije dobio pozitivan odgovor i pomoć.
- Ulcinj je nacionalni resurs, a takav razvojni status zadržao je pored ostalog zahvaljujući podršci Vlade i premijera Markovića lično – kazao je predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.





Posjeta : 618