2
Izvršni odbora Evropske rukometne federacije o duelima četvrtfinala Lige šampiona za rukometašice
Završnicu igraju - početkom septembra!

    - Dueli četvrtfinala Lige šampiona za rukometašice koji je trebalo da budu odigrani u junu su odgođeni, a Evropska rukometna federacija (EHF) i EHF Marketing trenutno razmatraju mogućnost održavanja te runde takmičenja zajedno sa finalnim turnirom koji je zakazan za 5. i 6. septembar u Budimpešti.
To je odluka Izvršnog odbora Evropske rukometne federacije (EHF) koji je na video konferenciji donio niz odluka, uz zaključak da neće biti mečeva planiranih za jun, dok su preostala takmičenja odgođena ili otkazana.

Ukoliko bude donešena odluka da se dueli četvrtfinala igraju zajedno sa finalnim turnirom, isti bi bili na programu u četvrtak, 3. septembra, polufinala dva dana kasnije, a finale 6. septembra.
   U slučaju nemogućnosti održavanja finalnog turnira u septembru, alternativni datum u komunikaciji sa Rukometnim savezom Mađarske kao organizatorom, biće određen za oktobar. To bi značilo i da se dueli četvrtfinala neće igrati, imajući u vidu da je već počela nova sezona, kao i novi ugovori vezani za medije i marketing.
Ukoliko ne bude četvrtfinala, učesnici finalnog turnira će biti dva prvoplasirana tima iz glavne runde Mec, Esbjerg, Đer i Brest.
Protivnik "Budućnosti" u četvrtfinalu je danski "Esbjerg", drugoplasirani tim iz glavne runde.




Posjeta : 76