2
Pokret "Odupri se" u ponedjeljak organizuje protest ispred Vrhovnog državnog tužilaštva
Režim se plaši samo - građana na ulici!

- Ako su nam zarobljene državne institucije, nama ostaje samo ulica.Imamo jedini, ali i najjači vid zajedničkog otpora - imamo proteste.Samo na to oni nemaju adekvatan odgovor. Ovaj režim se plaši samo građana na ulici.Zato zajedno, složno i masovno na PROTESTE !!! - pokret "Odupri se" poziva građane da u ponedjeljak u 19 izađu na protest ispred Vrhovnog državnog tužilaštva.

- Od afere „KOVERAT“, svjedoci smo nekoliko afera u nizu, od kojih bi svaka pojedinačno bila dovoljna za ostavke i hapšenja visokih funkcionera kao i za pad Vlade.
Ali to bi bilo normalno samo u normalnim državama.
Umjesto toga mi imamo sramotno saopštenje Udruženja državnih tužilaca u kome oni imaju “moralnu obavezu i profesionalnu potrebu da, kao časne profesionalce, jedinstveno i odlučno podrže Stankovića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića“.
U koje institucije i u čiji moral treba da se uzda obespravljeni građanin?
Kome da se vjeruje?
Nikome! Samo svojim očima, ušima i zdravom razumu.
Znamo ko je uzrok svih naših nedaća. Znamo da je hobotnica razvila enormnu snagu, na korupciji, krađi, prevarama, nemoralu...
Zato smo mi obespravljeni i osiromašeni građani dužni sebi, svojoj djeci i unucima - da im se suprostavimo! I dužni smo državi, koju su oni prisvojili samo da bi je opljačkali.
Posjeta : 307