1
Policija lišila slobode D.Đ. (77) iz Kosova, nastanjenog u Podgorici
Pucao na - troje!

                Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su juče u kratkom roku locirali i lišili slobode lice koje je počinilo krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode D.Đ. (77) iz Kosova, nastanjen u Podgorici zbog sumnje da je počinio navedena krivična djela na štetu G.N. (54), L.N. (30) i D.N. (47), svi iz Podgorice. On je priveden uz krivičnu prijavu državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.
On je, kako se sumnja, juče oko 08,50 u mjestu Bioče, u krugu jedne građevinske firme, nakon kraćeg verbalnog sukoba sa oštećenima upotrebom vatrenog oružja – automatske puške, pokušao lišiti života tri navedene osobe, tako što je u njihovom pravcu, kako se sumnja, ispalio više projektila, nakon čega se dao u bjekstvo u nepoznatom pravcu.
U ovom događaju nije bilo povrijeđenih lica.
Preduzimajući operativne i taktičke mjere i radnje policijski službenici CB Podgorica su istog dana locirali i lišili slobode D.Đ . Od njega je tom prilikom oduzeta automatska M70 cal. 7,62 mm i 107 komada municije istog kalibra.
Posjeta : 262