1
Predsjedništvo "DF" snažno podržalo Mitropoliju crnogorsko primorsku u odbrani od režimskih nasrtaja
Đavoljem šegrtu - poslati jasnu poruku!

       - Smatramo neophodnim da 15. juna osim sveštenstva predvođenog našim arhiepiskopom Amfilohijem, čitav vjerujući pravdoljubivi narod bude u u hramu Hristovog vaskrsenja kako bi Đavoljem šegrtu koji se nalazi na funkciji predsjednika države poslali jasnu podršku da smo u odbrani naših svetinja spremni poloziti i živote, jer "tirjanstvu stati nogom za vrat, to je ljudska dužnost najsvetija" - saopštilo je Predsjedništvo "DF", koje je danas snažno podržalo Mitropoliju crnogorsko primorsku u odbrani od režimskih nasrtaja na njenu imovinu i sveštenstvo.   

- Izjava Mila Đukanovića da će kroz novi Zakon o slobodi vjeroispovijesti stvoriti nekakvu novu crkvu, kako bi se zatrlo postojanje Mitropolije crnogorsko primorske koja je kroz vjekove bila i ostala temelj naše duhovnosti i državnosti predstavlja završni čin obračuna sa istinskim vrijednostima našeg naroda - ukazalo je Predsjedništvo "DF".
- U pvom trenutku ne postoji važnijja obaveza od odbrane naših duhovnih i državotvornih izvorišta, poput naših slavnih predaka koji su se u sudbonosnim danima okupljali ispred svetinja i donosili istorijske odluke - saopštio je DF, koji će organizovati prevoz iz drugih gradova za Podgoricu.
Posjeta : 475