1
U drugom meču četvrtfinala Lige šampiona za rukometašice "Vipers" - "Budućnost" 25:18 (11:8)
Opet ostale - bez F4!

    Rukometašice "Budućnosti" nijesu uspjele da izbore plasman na finalni turnir Lige šampiona koji će u maju biti odigran u Budimpešti – izabranice Dragana Adžića poražene su od "Vipersa" i u drugom meču četvrtfinala elitnog takmičenja 25:18 (11:8), pa će drugu godinu zaredom nastup završiti u četvrtfinalu.

"Vipers", koji je prvi meč u Podgorici dobio rezultatom 24:19, svojoj u drugoj sezoni u Ligi šampiona, izborio je plasman na završni turnir u mađarskoj prijestonici. Norveški tim vodio je tokom čitavog meča, bio bolji u svim segmentima igre i zasluženo izborio plasman na finalni turnir. Na završnom turniru još će igrati mađarski "Đer", koji je u dvomeču četvrtfinala bio bolji od danskog "Odenzea" i ruski "Rostov" Don, koji je bio bolji od mađarskog "FTC", dok će posljednji učesnik biti poznat nakon drugog meča "Meca" i "CSM" Bukurešta. "Mec" je dobio prvi duel u Rumuniji rezultatom 31:26.
Norveški tim do pobjede vodila je Lin Jorum Suland sa šest, dok su po četiri gola postigle Ela Heni Reištad i Džanet Kristijansen.
U ekipi "Budućnosti" Itana Grbić je postigla pet, a gol manje Kristina Laslo.




Posjeta : 1016