0
Pozorišni studio "Maska" i Moskovski kulturni centar daruju djeci dvije predstave
“Zlatni ključ” igraju - i djeca i odrasli!

       Dječju pozorišnu predstavu “Zlatni ključ”, baziranu na priči “Pinokio”, pozorišni studio "Maska" u saradnji sa Moskovskim kulturnim centrom iz Podgorice prirediće večeras od 18 u valikoj sali KIC "Budo Tomović", a za petak od 20 u sali DODEST zakazan je komad “Zaljubljene žene”.

“Zlatni ključ” režirala je Elena Kalinina, koreograf je Arina Bodina, a na pripremi predstave sarađivao je međunarodni tim iz Crne Gore, Rusije i Ukrajine.
Glume djeca od 5 do 15 godina, ali i odrasli. Učestvuju i dvije poznate crnogorske plesne škole: “Sonrisa” i “Beauty”, kao i brazilska škola plesa “Copoeira Montenegro club”. U predstavi su zastupljeni ples i muzika, ali važni elementi su laser i svjetlost.
Predstava “Zaljubljene žene”, zasnovana na komadu francuskog pisca Robera Toma „Osam žena“. Rediteljka predstave je Elena Kalinina, a koreografkinja Arina Bodina. U predstavi igraju glumice pozorišnog studija „Maska“: Rada Petković, Jelena Minić, Ksenija Đukić, Polina Petrjakova, Mila Vorobjeva, Arina Bodina i Ana Zukova.
Predstava će biti izvedena na ruskom jeziku.
Ulaz na obje predstave je besplatan, a predstava “Zlatni ključ” dio je dobrotvornog događaja.
Posjeta : 432