1
Službenici CB Podgorica rasvijetlili četiri krivična djela
Lišili slobode - četiri osobe!

          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su četiri krivična djela i tom prilikom lišili slobode četiri osobe.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, 13.oktobra lišili slbode M.G. (23) iz Kosova koji je nastanjen u Podgorici i T.M. (22) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa. Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili tako što su, 11. ušli u zlatarsku radnju koja se nalazi u ulici Oktobarske revolucije i tražili da pogledaju komade zlatnog nakita. Tom prilikom, sumnja se, ova dva lica su iskoristila nepažnju oštećenog T.L. i otuđila više komada zlatnog nakita. Lica su lišena slobode i privedena nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu.
Nadalje, službenici CB Podgorica su lišili slobode i S.K. (21) iz Podgorice i S.C. (22) iz Podgorice. S.K. je osumnjičen da je počinio krivično djelo krađa, koju je izvršio, kako se sumnja, 15.oktobra tako što je, otuđio vozilo kojim je kasnije izazvao saobraćajnu nezgodu. Ovo lice je privedeno državnom tužiocu uz krivičnu prijavu. S.C. je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje i krivično djelo krađa, na štetu dva lica. On je, sumnja se, iz vozila koje pripada V.U. otuđio novčanik u kojem se nalazio novac u iznosu od 190 eura i dvije bankovne kartice, a sa kojima se nalazio i papir sa ispisanim PIN kodom za karticu. S.C. je, sumnja se, sa bankomata jedne banke podigao novac u iznosu od 410 eura. On je takođe, u avgustu 2018., kako se sumnja, na štetu kafe bara „Verse“, počiniio krivično djelo krađa, tako što je obio vrata, ušao u unutrašnjost objekta i tom prilikom otuđio depozit u iznosu od 200 eura. Lice je privedeno nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu.
Posjeta : 388