0
U finalu EP z U-19 vaterpoliste CRNA GORA - GRČKA 12:14 (5:3, 2:5, 2:4, 3:2)
"Ajkulama" pripalo - srebro!

    - Odlično smo otvorili meč, napad je besprijekorno funkcionisao, međutim, Grci su kažnjavali svaku našu sitnu grešku u odbrani. Tu su pokazali svoj ekstra kvalitet i igru, koja ih je krasila tokom cijelog šampionata. Igra na veliki broj golova nama ne odgovara... Grci su zasluženo prvi, a mi smo presrećni. Ogroman rad tokom ljeta i požrtvovanost su se isplatili. Srebro je veliki rezultat za Crnu Goru i čestitam svim igračima i stručnom štabu na ogromnom uspjehu. Crna Gora ne treba da brine za budućnost - istakao je Slobodan Mačić, selektor mlade U-19 vaterpolo reprezentacije Crne Gore, koja je u finalu EP u Minsku poražena od Grčke 12:14 i osvojila srebrnu medalju.

CRNA GORA - GRČKA 12:14 (5:3, 2:5, 2:4, 3:2)

Sudije: Anđelić (Srbija), Navara (Italija)
Crna Gora: Miloš Krivokapić, Uroš Vučurović, Savo Ćetković 1, Dimitrije Rašković 1, Marjan Mitrović, Aljoša Mačić, Luka Murišić, Petar Mijušković 1, Đuro Radović 5, Martin Gardašević, Dušan Matković 3, Branko Franeta 1, Alen Isljamović. U sastavu je još Danilo Radović.
Grčka: Dalmaras, Kalogeropulos 1, Alafragis 2, Gjovetis 5, Nikolaidis 2, Papanastasiou 2, Kakaris 1, Rompopulos 1, I. Čalivopulos, A. Čalivopulos, Agiorgusis, Dimou, Spiliopulos.
Trener repezentacije je Slobodan Mačić, pomoćnici su Miodrag Matković i Miloš Šćepanović, doktor Đorđe Klajn, tehnička podrška i video analiza Vasko Vučković, tim menadžer Nenad Franeta.




Posjeta : 1030