1
Laskava titula za Milicu Mijanović iz Nikšića
Crnogorka - lice Fashion TV!

    Takmičenje Fashion TV, na kojem su se birale najljepše djevojke u ovoj regiji, nedavno je završeno u Dubrovniku, a laskavu titulu najljepšeg lice te, u svijetu najpoznatije modne TV kuće, osvojila je dvadesetdvogodišnja Nikšićanka Milica Mijanović.

Djevojka koja se modelingom bavi od svoje desete godine, a profesionalno posljednjih pet, ispričala je za portal Onogošt da je do saradnje sa Fashion TV došlo sasvim slučajno, prilikom snimanja reklame kada je, kako kaže, prijatelj zamolio da se prijavi za najljepše FTV lice.
- Pristala sam, jer mi nije bilo prvo iskustvo tog tipa. U finalnom dijelu bilo je ukupno trinaest djevojaka. Kao nagradu dobila sam statuu FTV sa dijamantom. Sada je moja obaveza da prisustvujem na svim FTV žurkama priređenim u čast modnih događaja širom svijeta. Nagrada mi mnogo znači i srećna sam zbog nove laskave titule, jer noć poslije izbora dobila sam više angažmana - priča ova mlada Nikšićanka.
A modni angažmani joj nijesu ni dosad strani bili, naprotiv, imala ih je mnogo, a izdvaja snimanje reklame za jednu crnogorsku banku, manju ulogu u filmu Nikole Vukčevića, Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa, a bila je zaštitno lice Arapskog dizajnera Amata.
Takođe, imala je manju uloga u Bolivudskom filmu koji bi tek trebalo da ugleda svjetlost dana, a učestvovala je, kako kaže, i na reviji Michael Cinca.
Posao modelinga je kako kaže, prilično zahtjevan, ali kada mu se pristupa sa velikom profesionalnošću može da obezbijedi lijepe uslove za život.
- Od modelinga može da se živi, naravno kada radiš za prave, provjerene modne kompanije. U Crnoj Gori definitivno ne može da se živi od ovog posla - smatra Milica koja je svoju modeling karijeru počela u prvoj profesionalnoj modnoj agenciji "Dany models" iz Podgorice, koju skoro 15 godina vodi Danka Uljarević Baljević, koja je i ovog puta bila sa njom.
- Na moje veliko zadovoljstvo Milica je preko 10 godina član ´D models agency´, kao i moj budući partner u novonastaloj modnoj agenciji D&M koja za cilj ima da plasira crnogorske modele širom svjetske scene. Njen uspijeh je i moj zaista veliki uspjeh i ponosna sam na svoj rad i na sve njene rezultate - ponosno ističe Danka.
Milica za kraj sve djevojke, koje bi željele da se bave modelingom, upozorava da je to posao koji zahtijeva mnogo truda, odricanja, strpljenja, rada i discipline, upornosti i velike želje i volje da bi se moglo uopšte baviti tom profesijom, ali je onda, kako zaključuje, uspjeh zagarantovan.
Posjeta : 1239