1
autorskim projektom “Naše veče” sinoć se pred brojnom podgoričkom publikom koja je do posljednjeg mjesta ispunila veliku salu KIC predstavio glumac Ivan Bosiljčić.
Bosiljčić razgalio - "srce kulture grada"!

Izvodeći poznate ruske romanse, filmsku i savremenu pop muziku, kao i najljepšu poeziju poznatih pjesnika, autorskim projektom “Naše veče” sinoć se pred brojnom podgoričkom publikom koja je do posljednjeg mjesta ispunila veliku salu KIC "Budo Tomović" predstavio glumac Ivan Bosiljčić.
Bosiljčić je i ovog, kao i svih prethodnih puta pobrao simpatije publike koja ga u Podgorici uvijek sa radošću očekuje. Program je obuhvatio kombinaciju različitih umjetničkih formi uključujući i obrade popularnih muzičkih tema od šezdesetih godina prošlog vijeka do danas.

Dvočasovna muzičko-poetska priča Ivana Bosiljčića koji je popularnost stekao kako kroz pozorišne, tako i kroz širok spektar televizijskih i filmskih uloga je naišla na oduševljenje i pozitivne reakcije posjetioca. Sjajnu atmosferu i posebnu emociju koja je ispunila veliku salu KIC-a upotpunio je i bend u čijem sastavu su Zoran Stojanović i Goran Kovačić na gitari i Milan Vujović, na perkusijama.






Posjeta : 162