0
U 13. kolu EHF Lige šampiona rukometašica "Budućnosti Bemax" poražene od "Esbjerga" 30:20
Igrale dobro - samo 25 minuta!

    - Igrale smo dobro samo u prvih 25 minuta, nakon toga djevojke su prestale da uživaju u igri. Teško mi je da to razumijem, jer mi se to nije dešavalo u igračkoj karijeri. Ako možete da odigrate dobro 25 minuta, treba da nastavite u istom ritmu do kraja meča. Njihove šuterke su dolazile do izglednih pozicija i nijesmo pronašle način da to zaustavimo. Propustile smo nekoliko zicera u finišu prvog poluvremena i uvukla se nervoza. U nastavku su sve djevojke dobile priliku zato što gradimo nešto za ono što nas očekuje u martu, kada se igra osmina finala. Dobra utakmica da naučimo nešto, ali moramo bolje, jer ne smiju nam se dešavaju ovakvi padovi u igri – kazala je Bojana Popović, trener rukometašica "Budućnosti Bemax", posllije poraza u 13. kolu EHF Lige šampiona od "Esbjerga" 30:20.

U finišu su šansu dobile Vanesa Agović, Nataša Ćorović, Nađa Kadović, Andrea Škerović, Andrijana Popović i Gordana Marsenić.
Najviše od svih djevojaka sa klupe u oba tima je pokazala Vanesa Agović i sa četiri pogotka potvrdila da može da igra na visokom nivou.
- Veoma je teško igrati protiv tima koji ima skandivanski način igre. Njihove igračice su visoke, igraju brzo i teško ih je zaustaviti – kazala je Agović.




Posjeta : 164