1
U 11. kolu grupe "B" 7Days Euroupa KK "Budućnost Voli" dočekuje psljednjeplasirani "Slask"
Do pobjede - bez opuštanja!

- Dobro što nam poslije onakve utakmice protiv "Crvene zvezde", u goste dolazi, bez ikakve želje za podcijenjivanjem, ekipa koju smo u prvom dijelu na njihovom terenu dobili sa 40 razlike. To naravno nije poziv na ležerniji pristup, jer samo maksimalnim zalaganjem na svakoj utakmici stiče se navika "pobjednika" a to nam je neophodno da bi zadržali oreol jedne jake evropske ekipe, koji nosimo zadnjih godina - poručuju iz KK "Budućnost Voli", koja večeras od 18,30, u 11. kolu grupe "B" 7Days Euroupa dočekuje psljednjeplasirani "Slask".

Gosti dolaze sa svega jednom pobjedom u džepu, gdje su kući "tukli" Trenta i zakucani su na poslednjem mjestu u našoj grupi. 
U Poljskoj ligi gdje su držali primat u podslednja dva kola izgubili su od Sokola i Spojije, i to su im prvi porazi ove sezone u domaćem šampionatu. 
Sa tri vezana poraza, sigurno da će da dođu u Podgoricu sa željom da se i sami trgnu, ali bez imperativa pobjede. Upravo takve ekipe obično budu teške. 
I dalje im igra zavisi u mnogome od raspoloženja Džeremaje Martina, američog pleja, koji nikako da namjesti ruku za tri poena ove sezone (svega jedna pogođena trojka u Evrokupu, u Poljskoj je na skromnih 25 posto). Nadamo se da neće ni u srijedu.
Prodaja karata na dan utakmice od 12 do početka meča.




Posjeta : 195