1
Lider "PzP" Nebojša Medojević ukazuje da je duvanska mafija formirala i 42. i 43. Vladu Crne Gore
Mafija vrbovala - Abazovića!

- Duvanska mafije je obezbjedila svoj uticaj na vlasnike Vijesti, djelove Crkve, UDBE , Sorosoida i tajkuna da se , po svaki cijenu, sprijeci demontaza kriminalnog rezima Djukanovica i reforme koje je trazio DF - napominje lider "PzP" Nebojša Medojević, koji u današnjoj FB objjavi ukazuje da je "Duvanska mafija je vrbovala Abazovica"!:

Duvanska mafija je formirala i 42. i 43. Vladu Crne Gore.
Duvanska mafije je obezbjedila svoj uticaj na vlasnike Vijesti, djelove Crkve, UDBE , Sorosoida i tajkuna da se , po svaki cijenu, spriječi demontaža kriminalnog režima Djukanovica i reforme koje je trazio DF.
Duvanska mafija nam je podmetnula lažnog apostola Krivokapića čija je porodica stekla milione za samo jednu godinu vlasti. Od šverca do naplate ekonomskih pasoša i dozvola za gradnju i preuzimanje djela tržišta ljekova i medincinskih sredstava i opreme. Ako GST Novovic samo malo zagrebe odluke Vlade Krivokapića pronaćiće dovoljno dokaza o korupciji i kriminalu minsitra Mitrovica, sefa ANB Vukšića i ministra apostolopova Spajića.
Duvanska mafija je vrbovala Abazovica jos kao potpredsjedmima 42 Vlade i on je postao jedna bedna mafijaska pudlica kome je dosjeljen zadatak da laze i vara sve na politickoj sceni Crne Gore.
GST Novovic već ima dovoljno dokaza o kriminalu i o milionima koje je URA uzela u prethodnom periodu.
Nije Dritan šef duvanske mafije. On je samo bijedni lažljivi pajac koji je poslužio za jednokratnu upotrebu mafiji da spriječi ulazak DF u Vladu i sprovodjenje sustinskih reformi.
Duvanska mafija mu je naredila da minira formiranje 44 Vlade zbog insistiranja PzP da preuzmemo koordinaciju REFORMI u sektoru bebjednosti koje bi dovele do čišćenja sektora od plaćenika mafije i snaženju naših službi u pravcu povećavanja kapaciteta za obračun sa mafijom.
Svaki pošteni profesionalac i patriota u sektoru bezbjednosti pozdravlja namjeru DF da se ovaj vazni dio drzavne vlasti dekriminalizuje, profesionaliUje i reformiše.
Mene ne informiše samo jedan agent službe. Ja godinama imam ozbiljan broj patriota i profaionalaca koji me informišu o švercu droge i cigareta i kriminalizaciji službi. Osim toga, mali lažljivi pajac bi morao da zna da ja imam duhogodišnju veoma uspješnu saradnju i sa medjunarodnim izvorima, medijima, think thank organizacijama, ekspertskim inistaživačkim krugovoma i da moje ime ima neki znacaj u tim krugovima.
Dritan nastavlja isti odbranu kao DPS . Njega brine ko mene informise o njegovom kriminalu, a ne brine ga sosptveni kriminal.
Da nije švercovao cigarete i šurovao sa narko klanovima, ja ne bih ni imao sta da pričam.





Posjeta : 182